Producator saci jumbo

Producator saci jumbo

Raficon – producator saci jumbo este o companie infiintata in 2001.Echipa manageriala a acestei firme are o indelungata experienta in productia de containere flexibile (FIBCS) tip big bag sau bulk bag care poate fi urmarita inapoi in timp pana in anul 1994.

Datorita noilor tehnologii de productie in sectorul ambalajelor industriale obiectivul firmei inca de la infiintare a fost de a produce saci Big Bag (Jumbo Bags) de cea mai inalta calitate orientandu-si astfel serviciile oferite spre anumite sectoare de activitate precum: minerit (saci big bag cu snur antipraf pentru prafuri fine), industria chimica (saci big bag certificati UN pentru produse periculoase, saci big bag antistatici si conductivi pentru produse potential explosive sau cu risc de incendiu), agricultura (saci big bag pentru cartofi din materiale aerisite), industria alimentara (saci big bag produsi intr-un mediu necontaminat, saci big bag pentru carne), alte aplicatii (saci big bag pentru lichide, saci big bag cu forma stabila rectangulara).

Compania noastra este mereu deschisa pentru sugestii si ascultam cu bucurie ideile clientilor nostrii pentru dezvoltarea unor produse noi adaptate cerintelor acestora.

Terasele de exterior produse de noi sunt de cea mai buna calitate si sunt aspectuoase. Raficon este un producator roman de mase plastice care activeaza in domeniu din anul 2001.

  • saci big bags / saci jumbos / saci rafie
  • saci big bag / saci jumbo / saci rafie
  • saci bulk bags / saci jumbo / saci rafie
  • producator saci big bags / producator saci jumbos / producator saci rafie
  • producator saci big bag / producator saci jumbo / producator saci rafie
  • saci industriali / saci industriali jumbo / saci industriali rafie

Durabile si aspectuoase profilele pentru terase sunt o alternativa fericita la lemnul traditional.

Ambalajele noastre big bag (jumbo bag) de calitate si atentia orientata spre detaliile constructive ale sacului sunt bine cunoscute si apreciate de clientii nostrii. In plus Raficon este cunoscuta prin livari rapide datorita mentinerii unui stoc de saci big bags (jumbo bags) pentru livari urgente aflat intodeauna la dispozitia clientilor nostrii 24 de ore din 24.

Cu un management modern si produse de calitate, Raficon face deja parte din familia Europeana a producatorilor FIBCS (FLEXIBLE INTERMEDIATE BULK CONTAINERS) Raficon a devenit in 9 ani de activitate un important exportator de ambalaje industriale (bulk bags) in Europa si USA cunoscut de numeroase firme din bransa sa de activitate. In speranta ca si dvs va veti numara printe clientii nostri va asteptam cit mai curand in mijlocul familiei Raficon !

Contact RapidProducator saci big bagProducator saci jumbo | Producator saci rafie

Producator saci rafie - Raficon
Producator saci rafie - Raficon
Producator saci rafie - Raficon
Producator saci rafie - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon
Producator saci jumbo - Raficon